Despre noi

Traduceri profesionale la dispozitia dumneavoastra!

Professional Translations

Crescendo Traduceri este un birou de traduceri legalizate gata sa va vina in ajutor cu traduceri profesionale pentru o varietate de proiecte: de la documente juridice, studii economice si strategii de marketing, pana la documente din domeniul tehnic, medical si IT pentru diferite industrii: tehnologia informatiei, telecomunicatii, auto, electronica, comert, arhitectura, constructii, drept, financiar-bancar, farmaceutic, sanatate, asigurari, etc.

Ne bucuram permanent de un feedback excelent de la clientii nostri pentru ca fiecare solicitare de traducere este incredintata traducatorului competent. De exemplu, un traducator specializat in domeniul tehnic nu va traduce documente juridice deoarece avem traducatori specializati pe fiecare domeniu.

Companii din tari europene precum Spania, Italia, Ungaria, Croatia, Germania, Belgia, Elvetia, Franta au ales serviciile de traducere oferite de Crescendo.

Biroul de traduceri Crescendo: Know-How

Va putem oferi traduceri profesionale complet revizuite deoarece calitatea serviciilor noastre de traducere este garantata de lingvistii nostri calificati. Ei asigura o revizie completa pentru fiecare proiect de traduceri.

Echipa noastra de traducatori, terminologi, revizori, DTP calificati si manageri de proiect este experimentata in furnizarea de servicii de traducere in orice industrie.

Nu ezitati sa ne contactati cu orice provocare in domeniul traducerilor!